Мишо Шамара пробуди само неприятни и тъжни чувства у своите почитатели!

Един от култовите рапъри на България си отива. Мишо Шамара се отказва напълно и най-вероятно завинаги от кариерата си в областта на хип-хоп музиката, научи Kliuki.bg.

Бившият брадър се подвизава в САЩ от над 2 години, но досега не се знаеше дали ще остане там за дълго или ще реши да се завърне към правенето на музика в България. Оказва се, че вече има готово решение и то не е приятно за феновете му.

"Няма да се върна никога, тук ми харесва, изкарвам добри пари и живея сносно. За мен онзи живот в България е затворена страница." - казва Мишо Шамара. В Америка той е работил какво ли не. Първоначално е бил тираджия, но отскоро е диспечер в една голяма компания. Печели по 4 хилядарки на месец, което му стига да издържа цялото си семейство. Въпреки че Мишо се чувства доволен от живота си като емигрант, сякаш зла прокоба тегне над него след преместването му в Щатите. Здравето му постоянно се раклаща сериозно.

Так например бившият рапър посрещна най-лошата Нова година в своя живот. Докато всички около него са се наливали с вино и са яли мазна и калорична храна, той е трябвало да спазва диета, тъй като се възстановявал от операция на бъбреците.

По традиция Новите години не са много приятни за Мишо Шамара, откакто се премести зад Океана. Още първата му такава там е била доста дискомфортна. Тогава той страдал от хемороиди и пак е трябвало да регулира хранителното си меню. Отделно е изпитвал болки и трудно е седял на едно място и в една поза. [caption id="attachment_378258" align="aligncenter" width="300"]Мишо Шамара разплака феновете си: Край с мен! Мишо Шамара при последния си престой в болницата[/caption] Мишо обаче не е скъсал напълно с любовта си към хип-хопа. Той може да не практикува вече, но синът му, който е само на 15 г., вече рапира и има собствени парчета, макар и засега неофициални.