Жени Калканджиева и Тачо вече нямат онзи пламък помежду си, но продължават да опитват да са истинско семейство!

След големите драми в отношенията си, Жени Калканджиева и Стефан Манов все пак са останали заедно. Те се надяват това да продължи така и в бъдеще. Причината за това тяхно решение обаче не е свързана с любов, а по-скоро с детето им, научи Kliuki.bg.

И двамата са счели за по-добре малкият Ванко да расте в едно здраво и сплотено семейство, вместо в обстановка с разведени родители. Затова Евгения и Тачо са направили взаимен компромис един с друг.

[caption id="attachment_378262" align="aligncenter" width="300"]Жени Калканджиева призна: Останах с Тачо заради детето! Жени Калканджиева и Тачо останаха заедно в името на своето дете[/caption] "Успяхме да преглътенм егото си. Именно егото е онова, което най-вече пречи на всеки един човек. Ако се научим да правим компромиси със себе си, животът ще бъде много по-лесен." - каза Жени Калканджиева в ефира на Нова ТВ специално за предаването "Комбина". Отношенията между Мис Бъглария 1995 и съпруга й претърпяха жестоки драми. Двамата се разделяха и събираха неведнъж. Накрая обаче явно са решили, че синът им не трябва да гледа повече драмите помежду им, а да расте в любяща и щастлива обстановка. Припомняме, че основният проблем в брака на Жени и Тачо бяха неговите изневери. Най-известната такава стана тази със Зорница Линдарева, но по време на "ВИП Брадър 2014" се разбра, че е имало и други забежки на Манов. Като друг проблем между двамата се изтъкваше фактът, че жената в случая издържа цялото семейство. Тачо така и не успя да се примири, че Жени Калканджиева носи парите у дома, а той трябва да върти домакинството. Днес обаче явно всичко това вече е изгладено и тримата живеят в хармония. Дано действително да са щастливи, както твърдят!