Мария е щастлива с най-милата си в живота

Мария е щастлива с най-милата си в живота
5 (100%) 1 vote

Мария щастлива с най-близката си. Фолк красавицата Мария е повече от щастлива с един от най-обичните си хора, това констатираха мнозина нейни близки.

И как няма да е така за Мария, щом Йорданка Иванова е щастлива, успешна и много подмладена в последно време.

Дамската част на фамилията на поп-фолк певица – Мария

А това е именно нейната майка, от която Мария е наследила чар и усет за красиво.Йорданка Иванова е майката на Мария, макар да е отгледала сама децата си, тя днес е прекрасна за годините си.

Мнозина споделят, че Йорданка е суетна и държи на външността си, но пък е доста суетна, щом поддържа бизнеса си с цветя на ниво от доста време.

Освен това Йорданка може да е баба по принцип и реално да си има и внучета, но е активна и доста често е виждана по нощните клубове, тя се наслаждава с пълни шепи на живота си, пишат и от изданието за светски истории „За Жената“.

Това разбира се радва и децата й, Мария се гордее с майка си и го показва, публикувайки често снимки с нея, на които двете позират щастливи.

Майката на Мария блести на партита и светски събирания

 

Мария е вече Гущерова, майка на малката Марая, тя се стреми винаги да бъде изискана и да се движи с модните тенденции в тон. Наследено й е от майката.

Желаем и на цялата им фамилия много още обич и късмет за напред, а на Мария и все повече певчески успехи и развитие.

Мария с нейната обична мама – Йорданка

Тя е една от певиците, която не изневери на себе си и стила си през годините и се задържа на върха макар да напредва с годинките и по-младата и атрактивна конкуренция в бранша й.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар