Баровец! Виж с какви пари в джоба се движи Сашо Кадиев!

Баровец! Виж с какви пари в джоба се движи Сашо Кадиев!
5 (100%) 2 votes

Сашо Кадиев се оказа доста голям баровец, раздава го като богаташ!

Звездният син Сашо Кадиев преди едва се изхранваше от актьорската професия, но Би Ти Ви му инжектира сериозна доза пари. Това става кристално ясно от сумата, която актьорът носи в себе си ежедневно, научи Kliuki.bg.

Оказва се, че синът на Катето Евро се разхожда по улиците с една минимална заплата. В джоба си носи сума от 400 лв., която очевидно харчи за житейски неща, свързани с начина му на живот.

Това се разбра след обира, който Александър Кадиев претърпя наскоро. Крадци са нахлули в дома му, докато той, жена му и дъщеря му спели, и задигнали каквото видят. Една от кражбите е на 4 стотака, които били в джоба на якето на актьора.

Сашо Кадиев го раздава баровец

Сашо Кадиев дълго време тънеше в нищета. След като завърши НАТФИЗ, той разчиташе предимно на театъра, но хонорарите там са мизерни. Затова синът на Рени от „Оркестър без име“ се принуди да си търси работа в телевизията.

Скоро ще се навършат 5 години откакто Сашо започна тв кариерата си. В „Преди обед“ заплатата му е от няколко хилядарки, което явно му стига предостатъчно, след като може да си позволи да носи 400 лв. като джобни пари.

Говори се от доста време, че на Сашо изобщо не му носи удовлетворение да бъде тв водещ, но нуждата го е принудила. Истинската страст за него бил театърът. Там актьорът се чувствал в свои води, но заплащането е много ниско. В Народния театър например 400 лв. е месечната заплата, а в момента за Кадиев това са джобни пари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар