Шок в Лондон: Галка от „Каризма“ забременява надрусана!

Шок в Лондон: Галка от „Каризма“ забременява надрусана!
5 (100%) 2 votes

Галка от Каризма има намерението най-после да има дете!

Бившата певица Галя Курдова, известна най-вече като Галка от „Каризма“, продължава да шокира българската общественост. Тя взе решение, което никой не очакваше от нея, научи Kliuki.bg.

Бившата дуетна половинка на Миро иска най-после да има дете. Някогашната брадърка съобщила новината на своя приятел, който пък нямал нищо против.

От доста скоро Галка се среща с барабанист в Лондон. Двамата били на еднаква вълна по отношение на съвместимостта. Обичали щурите изживявания и вечния купон.

Дори и те обаче осъзнали, че животът не може да бъде вечно забавление. Затова решили да си имат бебе, докато не е станало прекалено късно за това.

Галка от „Каризма“ иска вече дете, но ще е трудно

Проблемът в случая обаче е, че Галка от „Каризма“ е наркозавизисма, което излага здравето на един бъдещ плод в утробата й под въпрос. Певицата нямала намерение да спира да се друса, а това увеличава риска да роди дете с аномалии.

Галя дълго време се луташе в живота. Тя сменяше партньорите си един след друг и може би затова все още няма деца. Дори по едно време беше на женска вълна, което се видя и при участието й във „ВИП Брадър“.

Днес изпълнителката на „Другата част“ е щастлива с мъж и мисли дори за поколение с него. Наркотиците обаче са сериозен проблем пред нея в тази насока.

Говори се, че певицата постоянно изпадала в транс състояния и често колабирала у дома. Има вероятност дори да загуби работата си в хотела, тъй като многократно идвала надрусана.

Припомняме, че сега Галя работи като хостеса и е скъсала изцяло с музиката. Предполага се, че мъката по провалената й кариера е причината да се дрогира така често. Тя и преди употребяваше наркотици, но много по-леки. Със сигурност с този начин на живот ще й бъде трудно да бъде майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар