Принц Уилям се подготвя да наследи Кралицата

Принц Уилям се подготвя да наследи Кралицата
4 (80%) 4 votes

Принц Уилям се подготвя да наследи Кралицата, съобщават индиректно медии по света.

Принц Уилям, които е втори по ред след баща си за наследяване на Управлението на Кралството, се подготвя за по-официалните си ангажименти, обвързващи го с етикет и ангажименти към Короната.

На Острова Уилям и съпругата му Херцогиня Катрин са с голяма популярност, повечето от поданиците силно им симпатизират, затова често се коментира че той ще оглави държавническото управление след Елизабет Втора, вместо Принц Чарлз.

Голямото младо семейство на зимната си почивка преди да се отдадат на своите ангажименти като кралски особи

Вече на 34 години Принц Уилям, съобщи официално наскоро, че заедно със семейството си се местят трайно в двореца в Лондон, за да се отдадат на официалните си ангажименти.

Досега Уилям често се изявяваше като пилот. А Кейт Мидълтън стана майка на син и момиченце не отдавна, коментират и от изданието – „Лайфстайл“ новината.

Местейки се в Лондон (столицата на Кралството), те ще участват по-активно в редица благотворителни и официални събития, с което ще подпомогнат натоварения график на Кралицата, която е в доста напреднала възраст.

Сияеща и чаровна Кейт Мидълтън и нейния Принц

Официалните ангажименти на кралското семейство са предимно дипломатически визити, благотворителни събития и други каузи или публични изяви.

Всяка година Кралица Елизабет Втова редуцира броя на мероприятията, за да може сега и по-младите членове на династията да станат част от протокола, коментираме и ние от изданието за светски личности – „Клюки.бг“

Бъдещите водещи дипломацията на цяла Англия в един щастлив семеен момент

Придържайки се към мнозината поддръжници на младата благородническа двойка – Кейт Мидълтън и Принц Уилям желаем едно добро представяне на местата, където те ще популяризират английската култура по целия свят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар