Най-после: Руслан Мъйнов откри любовта в лицето на 22-годишната Ели! (всичко за красавицата и връзката им + СНИМКИ)

Най-после: Руслан Мъйнов откри любовта в лицето на 22-годишната Ели! (всичко за красавицата и връзката им + СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Руслан Мъйнов най-сетне намери щастието си и дори сам не може да повярва!

Чаровникът Руслан Мъйнов, който винаги умее да разсмее хората и да накара околните да се почувстват щастливи, сам живееше в тъга и разбити илюзии. Причината е повече от ясна – дългогодишните му несгоди в личния живот и любовта.

След краха на голямата си любов към Алекс Сърчаджиева той бе принуден да изживее и провал във връзката си със своята колежка Анелия Луцинова. Един след друг приятелите му се изпожениха и си народиха деца, а той продължи да си кукува в самота.

Руслан Мъйнов

Руслан Мъйнов откри любовта в лицето на Ели Георгиева

Е, днес обаче можем да му честитим и да стискаме палци този път да се получи. Защото Руслан Мъйнов представи новата си любима в лицето на 22-годишната танцьорка Елена Георгиева. Момичето е от Бургас и следва в университета „Проф. Д-р Асен Златаров“ в морския град.

Двамата с Руслан Мъйнов се запознават покрай снимките на новия му клип „Обич облечи“, където Елена Георгиева получава главна роля. Причината е, че красавицата е част от балет „Дюн“, чиито професионализъм е оценен от много наши творци.

„Когато видях Ели, моментално я харесах. Тя ме плени с лъчезарното си излъчване, доброта и прекрасна ведра усмивка. Това момиче е слънце и дори само не осъзнава, че е такава. Скромна и естествена е, каквито жени рядко се срещат вече на този свят“, разказвал Руслан Мъйнов пред колеги и приятели.

Въпреки че връзката им е сравнително отскоро, певецът и комик тайничко се надявал, че Ели ще бъде жената на живота му. Не смеел обаче и да си помисли за брак, тъй като досега на два пъти се провалял с идеята.

„Май ако се женя, дамата ми ще е тази, която трябва да ми предложи. Страх ме е, че ако аз реша да го направя за пореден път, отново нещо ще стане и няма да ми се получат нещата“, плюе в пазвата си Руслан Мъйнов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар