Горещо, чак пари: Яна на Петко Димитров се пусна без дрехи! (виж първото й нуди фото тук)

Горещо, чак пари: Яна на Петко Димитров се пусна без дрехи! (виж първото й нуди фото тук)
4.5 (90%) 2 votes

Яна на Петко Димитров разпали мрежата така, както досега не го беше правила!

Петко Димитров и Яна Димитрова са едно от най-харесваните и следени под лупа светски семейства. Досега поне всички завиждаха на танцьорката за невероятния мъж, който съдбата й е поднесла.

Като се замислим обаче, не само тя, но и Петко Димитров си е за завиждане. Ако не вярвате, само почакайте и вижте каква уникална красавица гушка всяка вечер. При това жена, родила две деца.

Петко Димитров

Жената на Петко Димитров изпоти мрежата така, както досега не беше го правила

Яна Димитрова подпали мрежата като за първи път през живота си се пусна така, както майка я е родила. Без нито една дреха по себе си, без дори и бански. Снимката е повече от пареща и остави без дъх всеки мъж, който я е видял. А в жените, разбира се, предизвика луда завист.

Поводът, по който Яна на Петко Димитров се пусна дибидюс посред мразовитата зима е, че двамата не са в България. Бизнесменът завел половинката си на луксозна почивка. Но къде, това засега поне си остава в дълбока тайна.

Припомняме, че Петко и Яна винаги са предпочитали да стоят настрани от медиите и упорито крият личния си живот от обществеността. Може би и точно това им помага да избегнат вечните клюки и интриги по адрес на семейството им.

Просто перфектна, при това родила цели две деца

„Където и да са, ще си прекарат повече от прекрасно. Първо, защото Петко Димитров е мъж с идеи и щедра ръка. Той никога не пести парите си, ако може да зарадва Яна и децата. И второто най-важно е, че между двамата цари истинска любов и разбирателство. Нещо, което всички пари на света не биха ти дали, ако го няма“, коментират техни близки познати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар