Извънредни новини за бившата съпруга на Румен Радев и децата му! (истината ще ви втрещи – още подробности)

Извънредни новини за бившата съпруга на Румен Радев и децата му! (истината ще ви втрещи – още подробности)
Гласувайте за статията

Румен Радев и новата първа дама ще живеят във вила „Калина“, но сами!

Официално встъпилият в длъжност президент на България ген. Румен Радев и съпругата му Десислава Генчева всеки момент ще се пренесат да живеят в луксозната вила „Калина“. Домът, приютил няколко държавни глави и домочадията им през годините.

Оказа се обаче, че Румен Радев няма да съжителства в цялото това охолство и внимание с двете си деца Георги и Дарина. И не, защото той или жените му не искат. А, защото самите тийнейджъри настояли да останат при майка си Гинка Радева.

Румен Радев

Президентът ген. Румен Радев няма да живее с децата си в луксозната и огромна вила „Калина“

Всъщност от няколко седмици насам Гинка Радева вече не е Радева, а Гинка Кесякова. Тя побързала да се откаже от фамилията на бившия си вече благоверен като разбрала, че настоящата първа дама е сменила нейната от Генчева на Радева (съвсем очаквано).

Гинка, която работи в банка в столицата, не искала да се възползва по никакъв начин от новия пост на мъжа си и била категорична, че ще продължи да живее по същия начин като преди.

„Тя е наистина прекрасна жена. Толкова тиха, скромна и разбрана. Не можем да проумеем как Румен Радев можа да направи тази глупост да се откаже от нея, но той си знае. Важното е, че Гинка е щастлива, чувства се свободна и дори вече има мъж до себе си. Неин колега е, но се разбират прекрасно и нищо чудно тя също да създаде свое ново семейство. Заслужава го“, разкриват близки до нея източници.

Първата „първа“ дама продължавала да поддържа силна връзка с роднините и родителите на Румен Радев, които я обичали като своя плът и кръв. Не е ясно какви са чувствата им към баш първата дама Десислава Радева, но това тепърва ще излезе наяве.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар