Бомба: Асен Блатечки поиска Диляна Попова обратно, но… късно е, чадо! (още подробности + снимки)

Бомба: Асен Блатечки поиска Диляна Попова обратно, но… късно е, чадо! (още подробности + снимки)
Гласувайте за статията

Асен Блатечки отново се усука край Диляна Попова, но тя го отсвири!

Няма нищо невъзможно на този свят и това е самата истина. След като Диляна Попова изживя куп неприятности и премина през ада по вина на Асен Блатечки, днес той се усука около нея. Отново.

Близките на красавицата са в шок от обрата, който й поднесе съдбата. Но напълно я подкрепят в решението, което взе. Оказа се, че Асен Блатечки от известно време ходел все по-често при Диляна Попова и сина им Борил. В началото уж, че само иска да е близо до сина си.

Диляна Попова

Асен Блатечки отново се усука около Диляна Попова, но не му се отвори парашутат

После обаче истинската причина бързо излязла наяве. И тя е, че Асен Блатечки отново пожелал манекенката. И, дръжте се да не паднете – само, защото осъзнал, че тя вече няма нужда от него.

Да, Диляна Попова отдавна взе живота си в ръце и забрави за бащата на сина си. Който постъпи нечовешки с нея, зарязвайки я бременна и то навръх Коледа. За да се върне при бившата си благоверна Катерина Горанова и дъщеря си Катя.

„В това няма нищо лошо – решил човекът и това е. Лошото е, че като всеки втори коцкар, отново се облизва на Диляна. Много е лесно така – хем вълкът сит, хем ангето цяло. Но не става. Асен видя, че Диляна вече не е онази унила и посивяла жена. Видя я как разцъфна и е по-красива и гореща отвсякога, и реши да се пробва. Да, ама не!“, коментират близки до Попова източници.

С тази фотосесия Попова изпи ума на бившия си благоверен

Самата Диляна с право си заслужава мъжкото внимание, тъй като към днешна дата е по-привлекателна от всякога. С последната си фотосесия с изкусителна йога, тя разгорещи кръвта на българите. А бившия си Асен Блатечки остави с отворена уста.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар