Деси Цонева отложи пак сватбата: Разделя ли се с Георги Джамов? (Подробности)

Деси Цонева отложи пак сватбата: Разделя ли се с Георги Джамов? (Подробности)
Гласувайте за статията

Деси Цонева отмени сватбата си за втори път

Деси Цонева пак няма да е булка. Поне в скоро време. Журналистката копнее да стане законна половинка на Георги Джамов. Но все нещо се изпречва на пътя на двамата влюбени. Родителката на скандалната водеща отново се намесила в живота на дъщеря си. Мариана Цонева изобщо не харесвала бъдещия си зет. И правела всичко възможно наследницата й да не му стане официално съпруга. Досега успяваше. Получи й се и този път.

Събитието няма да се случи, както Деси Цонева и нейния годеник си го бяха планирали. Щерката на водещия Димитър Цонев отлага събитието за втори път. Дали е на късмет?, питат се и най-непредубедените й приятели.Само преди дни ескцентричната брюнетка твърдо и категорично обяви, че много скоро ще чуе сватбените камбани. Но най-неочаквано само дни след това обяви коренно различното си решение.

Мнозина се запитаха дали двойката не се разделя. Но причината се оказа не изстинала любов. А майката на Деси. Мариана пак вдигнала скандал на дъщеря си. Тя й заявила в прав текст, че много скоро иска да вдигне сватба, след смъртта на баща й.

„Мариана е твърдо против брака на Деси. Тя само търси причини. Сега й е внушила, че е на зла прокоба, ако само година след кончината на татко й вдига сватба. И я накарала да й обещае, че ще се ожени за своя Георги малко по-късно. Деси Цонева много обичаше баща си. В негова памет тя обещала на майка си това да се случи по-късно. Но вероятно майка й само печели време. И се надява сватба да няма изобщо”, подозират близки до звездното семейство.

Деси Цонева пак няма да се жени?!

Изненадващо Георги Джамов взел страната на родителката на Деси. Той се оказал свестен мъж и се примирил със ситуацията. Вероятно той наистина обича Деси. И е съгласен да изчака, стига да не я загуби. А Деси Цонева лети на крилете на любовта. И вярва, че едно забавяне няма как да повлия отрицателно на отношенията им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар