Срамота: Джино Бианкалана пръснал хонорара си по жени и кръчми!

Срамота: Джино Бианкалана пръснал хонорара си по жени и кръчми!
Гласувайте за статията

Джино Бианкалана остана без пукнат лев

Джино Бианкалана остана без стотинка. Баровецът похарчи целия си хонорар от ВИП Брадър само година, след като го получи. Бившият на Джена вече няма нищо от хонорара си на Големия брат. Баровецът пропиля всичко по леки жени и нощни заведения. Шампионът на скандалджийското шоу не ги вложи в нищо разумно. Нито си купи нова къща, нито се обзаведе с модерна кола.

Мнозина заподозряха, че това разточителство завинаги отблъсна поп фолк дивата Джена от него. Сега ят е щастливо омъжена за музиканта от оркестър „Канарите” Атанас Стоев. И двамата вече очакват първото си дете.

Другата причина е гуляйджийският нрав на емигранта от САЩ. Той не спирал ад пилее парите си по леки жени и кръчми, докато не им видял сметката.

Джино Бианкалана пристигна в България, за да участва в шоуто. Но преди това искаше отново да си върне любовта на брюнетката. Това не се случи. Но за сметка на това съдбата го компенсира. И Джино Бианкалана се превърна в любимец на публиката.

Той грабна сърцата на зрителите и на съквартирантите си. Макар че после се разбра, че нито е толкова мил, нито толкова хрисим или разбран. След като го подгониха клюките и негативното настроение в родината, той отново запраши зад океана. И се върна при семейството си в Америка.

Там Джино Бианкалана претърпя зверска катастрофа с мотора си. Само бързата намеса на една шофьорка и на докторите го спасиха от сигурна смърт. Той претърпя няколко животоспасяващи опарации. Последваха процедури по възстановяване. Той бе в количка и после тръгна с патерици.

След като бе изписан от болницата, Джино Бианкалана се лекуваше в дома си. След което дори си намери ново гадже. И не спираше да качва снимки с нея. Като заявяваше, че вече напълно е забравил певицата. А с новата си любов ще посетят отново България. Това така и не се случи.

Джино Бианкалана профука всичко

Може би защото той така, с лека ръка профука такава огромна сума. Но Джино не съжалявал за парите. Защото имал много спомени. И е категоричен, че отново ще си купи мотор. Защото бил безумно привързан към моторите и само така се чувствал жив и свободен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Срамота: Джино Бианкалана пръснал хонорара си по жени и кръчми!”

  1. hgfh

    ян. 24. 2017

    Според вас, да си купиш „модерна кола“ е разумна инвестиция, така ли? 🙂

Добавете коментар