Илиян Тупалката изригна с истината за развода си: Камелия не беше жената, която исках! (още подробности)

Илиян Тупалката изригна с истината за развода си: Камелия не беше жената, която исках! (още подробности)
Гласувайте за статията

Илиян Тупалката най-после разкри истината за развода си с Камелия!

Зевзекът Илиян Тупалката е щастливо разведен от няколко месеца. Едва сега обаче той повдигна завесата около края на брака си с Камелия и причините, които довели до това.

Както повечето от нас знаят, двамата бяха женени около три години. В които се роди и синът им Ицко. Разликата в годините на Илиян Тупалката и Камелия е десет. И точно те се оказали камъчето, което обърнало каруцата им.

Илиян Тупалката

Илиян Тупалката призна истината за развода си с Камелия

„Това беше първопричината за всичко. Камелия е по-малка от мен и да си го кажем направо, малка си е още. На нея й се живее, купонясва й се по кръчми, иска да танцува. Никога не съм я спирал – нито от работата й, нито от приятелите. Но това не е съпругата, която исках. Аз вече се нуждая от истинско и стабилно семейство. От домашен уют и от жена, която да е с мен в добро и лошо“, разкри Илиян Тупалката.

Въпреки края на брака си, той е категоричен, че Камелия не е оставила лоши спомени у него. Той продължава да я възприема като майка на сина му и да я уважава за това. Но вече знае, че не тя е дамата, от която има нужда и с която ще се чувства щастлив.

Към момента Илиян не търси нова връзка и няма приятелка. Отдал се е на работата си и на срещите с детето. А през останалото време просто си почива и си гледа живота.

Наскоро той беше в Бали, където се забавляваше от душа и накара мнозина да му завиждат. В това число може би и самата Камелия, която се върна към професията си на танцьорка в нощен клуб. Заплатата й обаче не е такава, че да позволи да продължи живота си по начина, който е водела докато беше омъжена за Илиян Тупалката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар