Холивуд се тресе: Всички говорят за Брад Пит и Кейт Хъдсън! (брат й разкри шокиращи истини)

Холивуд се тресе: Всички говорят за Брад Пит и Кейт Хъдсън! (брат й разкри шокиращи истини)
5 (100%) 1 vote

Брад Пит премина на колежката си Кейт Хъдсън, не се спря!

След бурния и скандален развод с Анджелина Джоли и борбата за срещи с децата си, Брад Пит рухна тотално. В течение на повече от месец той ходеше унил и мрачен, като цял Холивуд се тревожеше за състоянието му.

Днес обаче актьорът изненада всички като възвърна усмивката и добрия си вид. Разбира се, от една страна това се дължи на споразумението му с Анджелина Джоли. Двамата се уговориха разводът да продължи при пълна конфиденциалност, а Брад Пит да може да се вижда свободно с децата си.

Брад Пит

Брад Пит и Кейт Хъдсън са заедно, брат й е бесен от актьора и поведението му

От друга страна обаче, има и втора причина красавецът да цъфне отново. И тя се нарича Кейт Хъдсън. Русокосата любимка на Холивуд е поредната, която успя да спечели вниманието на Брад Пит. Двамата имат връзка от известно време насам, а талоидите вече гръмнаха.

Кейт Хъдсън и Брад Пит се чувствали изключително комфортно заедно и дори майката на актрисата Голди Хоун твърди: „Той прави дъщеря ми толкова щастлива“.

Не така доволен от развилите се събития е братът на Кейт Хъдсън. Той е един от противниците на връзката й с развеждащия се Пит и разкрива, че не може повече да го търпи в къщата си.

„Все едно сме в ада, откакто този човек се мотае тук. Та той не спира да пие по цял ден и дори не затваря вратата като ходи до тоалетната. И всичката тази гадост се разиграва под моя покрив“, изригна братът на Кейт Хъдсън.

Таблоидите в САЩ гръмнаха с новината за новата двойка

Пита се обаче доколко отношенията със сестра му ще се запазят, след като тя пък откровено е хлътнала по Брад Пит. И едва ли ще позволи някой да петни името му, било то и член от семейството й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар