БТВ се разтресе из основи! Едно от любимите лица тръшна вратата след грозен скандал (Подробности)

БТВ се разтресе из основи! Едно от любимите лица тръшна вратата след грозен скандал (Подробности)
3 (60%) 1 vote

БТВ все повече се превръща в гнездо на оси, а всеки гледа как да се спаси.

Преди дни стана ясно, че едно от лицата на новините на БТВ Ирина Костадинова вече не е част от екипа на телевизията. Тя е една от най-дългогодишните водещи от малкия екран. Въпреки че винаги е била просто говорител, а не журналист, зрителите я обичаха. А сега се чудят защо вече не я виждат в обедната емисия, узна kliuki.bg.

Напускането на Ирина Костадинова има дълга предистория. Въпреки че през всичките години в БТВ остана вярна и не се изкуши от офертите от други медии, тя така и не получи повишение. Нещо повече, постоянно бива мъмрена от шефовете и в частност от Венелин Петков. Нервите й не издържали и накрая заявила, че оставя мястото си свободно, пък който иска да го заема.

На изпроводяк си изляла душата и всичко таено в нея дълго време пред шефа си. Самият той скоро също може да се раздели с мястото си. За да се опита да избегне тази ситуация, той набута напористата Биляна Гавазова да бъде и водеща на обедните новини. Преговорите за рокадата ставали зад гърба на Костадинова и вероятно щели да я поставят пред свършен факт.

Тя обаче умело изпреварила събитията. Така БТВ увиснали без водещ, защото договорът на Гавазова още не е влязъл в сила. И насадили Денислав Борисов да замаже положението за известно време. Ирина с право треснала вратата под носа на Петков, който напоследък е станал непоносим заради опасността над главата му, свидетелстват негови колеги, пише hotarena.net.

Костадинова сложила Петков на мястото му

Не е ясно дали Костадинова има оферта от друга медия и в частност от Нова телевизия. Но със сигурност от БТВ ще съжаляват за поредния изгубен ценен кадър, и то заради нечистите игри и схемите, които въртят уж професионалните журналисти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар