Росен Петров хвърли бомбата с взривяващо разкритие! (истината сащиса близките му)

Росен Петров хвърли бомбата с взривяващо разкритие! (истината сащиса близките му)
Гласувайте за статията

Росен Петров не издържа и разкри новината пред всички!

Бившият депутат и още по-бивша дясна ръка на Слави Трифонов – Росен Петров хвърли бомбата с неочаквана новина. С нея той сащиса близките си и разказа играта на Дългия. Защото се оказа, че ще се… жени.

Да, Росен Петров се отказва от статуса на стар ерген и вдига пищна сватба със сериозната си приятелка Карина. При това още това лято. Самият той призна, че отдавна е искал да се задоми и е знаел, че съпругата му ще бъде Карина. Но се е забавил, за да й даде време тя също да узрее за идеята.

Росен Петров

Росен Петров скъсва с ергенлъка, жени се за Карина през лятото и то с пищна сватба

Знаем, че Карина е много по-млада от Росен Петров и тъкмо тази разлика в годините им дълго време даваше поводи за клюки и спекулации. Екс сценаристът на Слави Трифонов беше обвиняван, че е коцкар, който се заглежда по млади момиченца, че го е страх от сериозна жена и какво ли още не.

След три години заедно обаче, Росен Петров и Карина доказаха на всички, че любовта им е истинска, а при това положение годините нямат никакво значение.

„Да, понякога и на мен ми е странно. Защото, когато през 1990-та година Карина се е родила, аз вече съм бягал с автомат „Калашников“ из драгоманските баири. Често пъти съм си мислел за това и за странностите на съдбата. Бях стеснителен и саможив, отраках се покрай Ку-ку и Слави Тригонов. Сега обаче знам отлично какво искам и то е семейство и деца от Карина“, признава Росен Петров.

Най-голямото му щастие е това, че родителите на Карина го приели и го харесали, макар че са му почти набори. Двамата отдавна се познават със семейството на другия и отношенията им са повече от прекрасни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар