Графа е бесен: Мръсната тайна на Мария Илиева го отврати! (скандалът е шокиращ – още подробности)

Графа е бесен: Мръсната тайна на Мария Илиева го отврати! (скандалът е шокиращ – още подробности)
Гласувайте за статията

Мария Илиева вече е тотално зачеркната от графата приятели и дори познати на Графа!

Хубавата и чаровна Мария Илиева може да бъде и твърде подмолна. Това разкриха близки до нея източници, които са потресени от случилото се между нея и Влади Ампов – Графа.

Към днешна дата се оказа, че Графа не иска да вижда дори на снимка бившата си близка приятелка и колежка. Дори изтрил профила й от списъка с приятели в социалната мрежа. Графа бил напълно отвратен от това, което му причинила Мария Илиева, при това зад гърба му.

Мария Илиева

Мария Илиева предаде Графа, той е потресен и отвратен

Стана ясно, че турнето в САЩ, на което замина преди повече от месец певицата, всъщност било предназначено и за Графа. Влади Ампов получил същата покана като колежката си, но тя така и не стигнала до него. Защото Мария направила няколко врътки и постигнала целта си – да замине сама и сама да обере лаврите в Америка.

Вече сума време певицата обикаля из всички щатове на страната на неограничените възможности и си гледа кефа. Докато Графа едва сега разбрал кой му е подлял вода за голямото събитие и защо.

„Влади Ампов винаги е бил коректен и точен с Мария Илиева. А и толкова пъти й е подавал ръка и е заставал зад нея, че постъпката й е цяло предателство. Щом научи истината, той щеше да припадне. И не, защото не е отишъл в Щатите – винаги може да си го позволи. А, защото вярваше на човек, който с лека ръка се подигра с него и го измами“, разказват източниците.

Към днешна дата Мария Илиева е започнала често да пуска снимки с Графа в мрежата, за да му се извини и подмаже. Но той не искал и да чува повече за нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар