Взрив: Фики Стораро се жени, за да накаже Преслава! (виж коя е бъдещата булка и откъде се взе + ШОК СНИМКИ)

Взрив: Фики Стораро се жени, за да накаже Преслава! (виж коя е бъдещата булка и откъде се взе + ШОК СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Фики Стораро лъже най-нагло за предстоящата си сватба, заради болката от Преслава!

Преслава разби тотално сърцето на Фики Стораро. Нещо повече – тя мина през него като валяк, а последиците от това са шокиращи. Фики обяви сватбата си. Но не с Преслава, а с… Гюлшан.

Ще попитате коя е Гюлшан?! Ами момичето от снимката, което Фики Стораро така нежно и показно целува по бузата. Да, безспорно е красива, нежна и изглежда мила, но няма нищо общо с Преслава. Както вероятно и с Фики между другото…

Преслава

Хубава е Гюлшан, но Фики не обича нея, а Преслава

Защото всички отлично помним как самият той призна пред Кристина Патрашкова в интервюто си, че има връзка от две години с жена, която е… супер известна и също певица. Е, Гюлшен може да е хубава, но не е нито певица, нито пък известна.

Откакто близки до Фики Стораро разкриха истината за предстоящата сватба, всеки си задава въпроса кого всъщност залъгва той и защо. В крайна сметка истината лъсна и тя е – отмъщение. Отмъщение към Преслава за разбитото му сърце и измамени надежди.

Припомняме, че Петя от Добрич заряза Фики само дни след като той се осмели да разкрие любовта си към нея в ефир. Звездата на Пайнер троснато заявила на сина на Тони Стораро, че връзката им е била прекрасна, но не и сериозна. И е сложила огромна точка, веднъж завинаги.

Това момче даде цялото си сърце на добричлийката, а тя го стъпка

„Фики се поболя от шока. Затова и сега нищо чудно да се ожени наистина за тази Гюлшан. Още повече, че момичето е читаво, а семействата им се познават и харесват. Много ще е любопитно обаче да видим как точно Преслава ще отиде на сватбата с над 300 гости и как двамата с Фики ще се гледат в очите, докато той стои пред олтара“, комчентират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар