Кичка Бодурова се вкамени: Това, което направиха Катя и Здравко, я разтърси! (истината за Ритон втрещи всички)

Кичка Бодурова се вкамени: Това, което направиха Катя и Здравко, я разтърси! (истината за Ритон втрещи всички)
4 (80%) 2 votes

Катя и Здравко от Ритон направиха нещо наистина неочаквано!

Неочаквана и дори шокираща за мнозина новина разтърси медиите днес. Когато стана ясно, че Катя и Здравко от Ритон поискали от Кичка Бодурова да заровят томахавките. Ти да видиш…, ще кажат много от зрителите на Вип Брадър.

Защото точно в Къщата на Големия брат в предишния сезон, Ритон дадоха всичко от себе си, за да унизят и обидят Кичка пред цяла България. Те дори настроиха повечето от съквартирантите срещу нея, като основните им клакьори бяха Станимир Гъмов, Енрестина Шинова и Иво Танев.

Ритон

Кичка Бодурова не може да повярва на неочаквания ход на дует Ритон

Въпреки че почерниха дните й във Вип Брадър обаче, Ритон останаха с пръст в уста, тъй като зрителите ги изхвърлиха от Къщата няколко позиции преди любимката им Кичка Бодурова. Последната си тръгна с широка усмивка, а Здравко Желязков и Катя Михайлова скърцаха със зъби от яд.

Днес, повече от година по-късно, те се опитаха да изчистят името си и да спечелят обратно изгубените си фенове като заявиха, че нямали нищо против своята колежка.

„Всичко е забравено. Вече нямаме нищо против нея“, изцепил се Здравко, сякаш обидите „кукумицин“, „Баба Кица“ и прочие, могат да се забравят и простят с лека ръка. Самата Кичка Бодурова останала сащисана от тази новина, разкриват близки до нея източници.

„Кичето е човек, който приема протегнатата ръка, но не забравя. Странно й е защо Ритон се правят на Света вода ненапита сега, след откровено просташкото си поведение през цялото шоу. Но да не се надяват, че отидат ли отново в Америка, Кичка ще ги приюти. Ще си платят за хотел като попове и това е“, убедени са източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар