Страшен резил: Скандално разкритие за любовния живот на ген. Румен Радев и двете първи дами! (още подробности)

Страшен резил: Скандално разкритие за любовния живот на ген. Румен Радев и двете първи дами! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Президентът Румен Радев май ще падне в жертва на женски интриги!

Ген. Румен Радев е петият президент на България. Вече официално. Вместо общественото внимание да бъде насочено към дейността му на държавен глава обаче, то се завря под чаршафите на брачното му ложе. Причината за това не е толкова в генерала, колкото в двете първи дами в живота му.

Казваме двете първи дами, тъй като за първата „първа“ продължава да се спряга бившата му съпруга Гинка Радева. Последната едва наскоро смени фамилията си и се отказа от тази, с която е родила и отгледала двете деца на президента.

Румен Радев

Цялата истина за Румен Радев и двете първи дами

Скандалното е как точно е станало това и че е било извършено под натиск от страна на настоящата първа дама Десислава Генчева (вече Десислава Радева). Това разкриха близки до семейството на Румен Радев източници, които твърдят, че двете му жени са в остър конфликт и открита (макар и тайна от медиите) война.

„Жалко за Румен Радев, защото той е наистина един силен, разумен и отговорен мъж. Но като много мъже, се остави да бъде воден за носа от така наречената генерал Деси. Сами се запитайте защо я нарекоха така още във ВВС. Тя си изигра отлично картите. Първо успя да го разведе с Гинка, след това го обработи да влезе в политиката. А накрая го и ожени за себе си, за да стане първа дама. Брилянтно!“, коментират с потрес източниците.

И задават възможно най-логичния въпрос. А именно – защо след като Румен Радев и Десислава Генчева са заедно от 2014-та година, то той се реши да я направи своя съпруга едва миналия август – точно преди президентските избори.

„Деси се разпорежда с всичко, за което може да се сетите. Още не влезли в президентската вила „Калина“, тя се зае да ремонтира и да поръчва мебели. Назначи си охрана до зъби, прави каквото си иска. А с Гинка винаги е била на нож, макар тя да отне мъжа й. Заради нея жената тряваше дори фамилията си да смени и сега не иска и да чуе да я забъркват с тях“, разказват запознати.

Въпреки чепатия нрав на първата дама обаче, бившата съпруга на президента си спечелила правото да изиска децата й да стоят настрана от целия този публичен фарс. Те ще живеят с нея в стария си дом и няма да припарят до резиденцията и втората жена на баща си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар