Англия плаче: Разтърсващи снимки издадоха болестта на Кейт Мидълтън! (истината е страшна – вижте ги тук)

Англия плаче: Разтърсващи снимки издадоха болестта на Кейт Мидълтън! (истината е страшна – вижте ги тук)
5 (100%) 1 vote

Херцогинята на Англия Кейт Мидълтън се превърна в народна любимка!

Кейт Мидълтън – нежната и красива херцогиня на Англия се превърна във всеобща любимка. Втората, след покойната принцеса Даяна. Никой друг през вековете не е успявал да плени дотам сърцата на британците.

Но уви. Оказа се, че Кейт Мидълтън ще последва съдбата на свекърва си, макар и не по същия начин. В момента цяла Англия се тресе от шокиращите снимки, които излязоха на бял свят и които издадоха болестта на съпругата на принц Уилям.

Кейт Мидълтън

Какво се случва със здравето на Кейт Мидълтън, питат се всички в Англия

А именно – страшната и животозастрашаваща булимия. Да, от доста време насам иначе винаги стройната Кейт Мидълтън се превърна в сянка. Тя прилича на привидение, а от хубавото й някога тяло, са останали само кожа и кости.

Мнозина и отдавна се питаха какво се случва с херцогинята, а тези снимки разкриха ужасяващата истина. Забележете раните по ръцете и пръстите на Кейт. Навсякъде ясно се виждат лепенките, целящи да прикрият различни по място и вид рани. Всички те обаче на дланта.

„Подобен вид наранявания са известен симптом при развита булимия. Хората, страдащи от тази болест, винаги нараняват ръцете си, защото се опитват да напъхат целия си юмрук в гърлото, за да повърнат. Първо го правят само с пръст, но когато булимията се развие те свикват и пръста не дава ефект. Тогава започват с цяла ръка, по която остават или следи от зъби, или рани от стомашната киселина“, обясняват специалисти.

Вижте лепенките по ръцете и пръстите на херцогинята

Кейт не се занимава с дърворезба, за да се наранява толкова често

Видът на Мидълтън и разкритията за нея втрещиха британците

Рани и лепенки – отново и отново

На всичко отгоре тя заприлича и на сянка

Ако тези опасения за състоянието на Кейт Мидълтън се окажат верни, то тя спешно се нуждае от лечение, при това сериозно. Ако не се лекуват навреме, много от булимиците завършват фатално, алармират медици.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар