Натирените от клана Диневи се събраха: Снаха и свекърва Емануела и Мария Цветкова скандализираха! (виж тук)

Натирените от клана Диневи се събраха: Снаха и свекърва Емануела и Мария Цветкова скандализираха! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Емануела и Мария Цветкова заедно в последното видео на певицата!

Чалга дивата Емануела определено успя да скандализира с новото си видео към песента „Незабравима“. Не с текста или музиката, разбира се, а с екранната си партньорка в клипа. Която, няма да повярвате, е нейната бивша свекърва.

Всъщност така наречената свекърва май дори е по-млада от Емануела, но това е друг въпрос. Става дума за красавицата Мария Цветкова, която беше носителка на титлата Мис Плеймейт преди доста години.

Емануела

Емануела привика бившата си свекърва Мария Цветкова за новото си видео. Песента предизвика остри полемики сред феновете

Мария беше жена на свекъра на Емануела Динко Динев. Мулти милионерът не само живя с Цветкова, но я дари и с дете. След раздялата си той и остави завидно количество пари, плюс апартамент, в който да отглежда наследника им.

За жалост, същото не може да се каже за начина, по който постъпи синът на Динко – Митко Динев с Емануела. Певицата също му роди син – малкия и сладък Мити, но… удари на камък при краха на връзката им. Митко не даде и петак на изпълнителката на „20 лева“, а вместо това я дари с шамари.

Както самата Емануела призна в интервю наскоро, Митко Динев й посягал и я блъскал в шкафовете още докато била бременна със сина му. Певицата на няколко пъти се опита да прости, да промени половинката си и да забрави, но всичко беше безуспешно.

Затова и сега новата й песен може би е посветена на мъжете от клана Диневи. „Пита се обаче коя е „незабравимата“ в текста, защото тези двете така като ги гледаме, Диневи отдавна са ги забравили. И хич и не щат да си спомнят за тях“, коментират с насмешка потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Натирените от клана Диневи се събраха: Снаха и свекърва Емануела и Мария Цветкова скандализираха! (виж тук)”

  1. спас

    ян. 26. 2017

    само долнопробни коври по тези стаитове . вече ми писна на всякъде да ги гледам.

  2. Кети

    ян. 27. 2017

    А Диневи не са долнопробни коври?! Да правят деца на сума ти жени и после да ги зарязват?

Добавете коментар