Бременната Галена омерзена от предателството на Десислава! (виж какво й причини „кротката“ блондинка)

Бременната Галена омерзена от предателството на Десислава! (виж какво й причини „кротката“ блондинка)
Гласувайте за статията

Десислава предаде приятелството си с Галена и то в такъв момент!

Чаровницата на Пайнер – Галена сякаш понесе малко удари от колежки и така наречени „приятелки“, че трябваше да изтърпи още един. При това точно в такъв деликатен за нея момент, когато е бременна и то в напреднала бременност.

Този път човекът, който я нарани, е уж близката й дружка Десислава. Ангелогласната блондинка, която стана за смях на цял свят с манията си по малки момченца (припомняме, че Благой Найденов е долу-горе на годините на сина й), сгафи яко.

Галена

Галена се оказа предадена за пореден път от псевдо приятелка

Оказа се, че откакто Галена забременя и излезе в почивка преди раждането, Десислава не й се обадила дори веднъж. Не само, че не отишла да я види, но дори и телефона не вдигнала, за да я попита как е. Това разкриха близки до Галена източници.

Поведението на Деси силно наранило любимата на вафления бос Галин, но тя се опитала да не обръща внимание. Чашата обаче преляла, когато научила, че Десислава се е залепила за другата й приятелка – начинаещата певица Лорена.

Десислава напоследък не спирала да търси Лорена и да я кани на женски раздумки в ресторанти. Където се оказа, че между всички други теми, лекичко подмятала и обсъждала Галена, живота и кариерата й.

Лорена и Галена бяха неразделни доскоро

„Но какво се учудвате?! Ясно беше, че не може да има приятелство между двете. Галена е прекалено добра и наивна, затова всички й се качват на главата. Та как си представяте Десислава да е честна към нея, след като самата тя беше омъжена за Галин. Може и години да са минали, но ако две жени са делили един мъж, приятелство помежду им е невъзможно“, убедени са източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Бременната Галена омерзена от предателството на Десислава! (виж какво й причини „кротката“ блондинка)”

  1. Zakalena

    ян. 27. 2017

    НИТО Е ИНТРИГАНТКА,НИТО Е МРЪСНИЦА,НИТО Е ИНФАНТИЛНА………ПРОСТО ГУБИТЕ САМОЧУВСТВИЕ ОТ ВСИЧКО ТОВА,КОЕТО ГАЛЕНА ПРАВИ В МУЗИКАТА….НО ЩЕТЕ ИЛИ НЕ,ТЯ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ.ЗАРЕДЕТЕ СЕ С ПРИСПИВАТЕЛНИ,УСПОКОИТЕЛНИ,ПОВЕЧКО ПЛОДОВЕ,ВИТАМИНИ,ЗА ДА НЕ ИЗТЪРВЕТЕ НЕРВНАТА СИ СИСТЕМА.ДАВАЙ ГАЛКО,САМО ТАКА…..

Добавете коментар