Шок: Виж от колко време Доналд Тръмп „не оправя” Мелания!

Шок: Виж от колко време Доналд Тръмп „не оправя” Мелания!
5 (100%) 1 vote

Доналд Тръмп и Мелания не спят в едно легло

Доналд Тръмп и неговата Мелания не са особено близки. 45-тият президент и неговата съпруга не могат да се понасят. До този извод са стигнали психолози, които разчитат езика на тялото. Доналд Тръмп третира красивата си съпруга като вещ.

До този извод е стигнали експерти още от церемонията по встъпване на длъжност на новия президент. Обществеността е отвратена от отношението на господаря на Белия дом към нежния пол. Станаха известни гнусни факти около поведението на милиардера. За неговото поведение и насилването му над жени. Заради което вълна от негодувание спрямо неговия избор продължава да залива Америка.

Вероятно отношението му е такова и към неговата законна половинка. По време на встъпването на длъжност стотици камери и очи бяха вперени в тях. И после спецове разнищиха всеки детайл от тяхното поведение. Между двамата има очевадна студенина. До този извод са стигнали психолозите.

„Не виждам никаква топлина. Нито състрадание или истинска любов в тази връзка”, сподели експерт.Според друг специалист, вещ във взаимоотношенията, това проличало още в техния танц. Вместо да ги сближи,те се движели по дансинга доста „небалансирано”, категорични са изследователите на близостта между двойката.

Докато нещата между Мишел и Барак Обама били коренно различни. Там, от километри си личало, че двамата са силно привързани един към друг. И помежду им цари не само любов, но мир и хармония. Докато между Тръмп и съпругата му Мелания нещата здравата буксували. Бившият модел и настоящ президенвт танцували така, скаш не искали да се докоснат.
„Това говори за студенина, дистанцираност и много гняв помежду им”, категорични са наблюдателите.

Доналд Тръмп и Мелания не са близки

Друга ситуация направо втрещила спецовете. След като слезнал от колата, Доналд Тръмп изобщо не подал ръка на жена си. През цялото време не я докоснал, нито я хванал за ръката. А щом прожекторите за миг се измествали от лицето на словенката, веднага презрение и студенина се изписвало на чаровното й лице.

„Ако не знаех, че са женени, едва ли бих се досетил”, твърдят много и от избирателите.Щастливи или не, двамата отиват в Белия дом. И дали Мелания Тръмп ще бъде опора на съпруга си или напротив, тепърва ще разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар