Светът гърми: Появи се невиждано писмо на принцеса Даяна! (отчаянието й сломи всички – виж тук)

Светът гърми: Появи се невиждано писмо на принцеса Даяна! (отчаянието й сломи всички – виж тук)
4 (80%) 2 votes

Принцеса Даяна е написала писмо до свой приятел, което едва сега видя бял свят!

Легендарната и любима на Англия принцеса Даяна отново напомни за себе си. Този път с писмо, което беше невиждано и неподозирано до днес. В момента то обикаля целия свят и разкрива за Лейди Ди много неща.

В писмото си, което е адресирано до нейния приятел – интериорния дизайнер Дъдли, принцеса Даяна разкрива огромното си отчаяние и търси подкрепа и опора в него.

принцеса Даяна

Принцеса Даяна е живяла доказано самотен и мъчителен живот в кралското семейство

Тя е изляла душата си върху белия лист на 3 декември 1991-ва година и неволно или не, разкрива мъката и неразбирателството си с кралското семейство и в частност с мъжа си принц Чарлз.

Принцеса Даяна пише, че е покрусена и смазана от всичко, което се случва по онова време в Англия. Но най-вече я боли от случващото се в самото кралско семейство, на което тя беше най-нещастният член.

„Скъпи Дъдли, толкова ми беше приятно по време на обяда ни днес. Той наистина бе специален и най-хубавото в него беше нашият разговор. Сега, когато се чувствам изолирана от това семейство. Когато виждам какво се случва в него и в държавата. Чувствам се по-сама и неразбрана от всякога. През последните години участвах в програма за себеразвитие и от нея разбрах, че всички хора имат нужда от любов и подкрепа. Без значение дали са хоспитализирани, или са на улицата. Бих била щастлива да продължим своя разговор през януари, когато нещата ще са по-спокойни. Имам нужда от съвета ти, Дъдли. Вие сте много скъп и ценен приятел…
С обич, Даяна“…

Това е писмото на принцеса Даяна, което излезе наяве преди дни. А едно е сигурно – някъде, в нечий сейф, има още много доказателства за мъчителния й живот в кралското семейство. И евентуални доказателства за начина, по който бе убита.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар