Възхитително! Ивет Лалова запази достойнство в тежък миг

Възхитително! Ивет Лалова запази достойнство в тежък миг
4 (80%) 2 votes

Ивет Лалова показа, че има принципи, които никога не нарушава, дори и да се намира в трудно положение!

Лекоатлетка номер едно на България Ивет Лалова доказа, че е и невероятен човек. Тя направи нещо, с което действително трогна всички, понеже се разбра окончателно, че парите за нея не са основната цел в живота, научи Kliuki.bg.

Ивет е отказала участие като актриса. Става въпрос за новосъздадения филм „Воевода“, който се излъчва вече в кината. Режисьорката Зорница София много държала именно лекоатлетката да влезе в ролята на Румена, но ударила на камък, съобщи в. „Монитор“.

Ивет Лалова не живее само за парите

Ивет Лалова е отклонила предложението под предтекст, че ще навреди на графика й с тренировките, но се говори, че истината е друга. Хубавицата не се чувствала готова за работа в киното и не искала да става за смях. Тя била човек, който прави само неща, които може, независимо от заплащането.

Според друга мълва пък, Ивет Лалова още сънувала кошмари само при мисълта за кино, защото това й напомняло за Ники Илиев. С него тя изживя бурен романс, продължил немалко време, но в крайна сметка актьорът и режисьор й разби сърцето.

„Тя тежко преживя раздялата им, защото не я очакваше. Имаха някои различия, но като цяло нищо не предполагаше, че ще скъсат. Сега е щастлива, но споменът за Ники още я преследва.“ – споделят близките на Ивет Лалова.

Все пак в обществените среди се коментира, че лекоатлетката трябва да е била луда, когато е отказвала предложението от филма. Хонорарът й щял да бъде огромен, а точно сега на нея й трябват пари.

Симоне Колио отдавна не практикува лека атлетика, а е само треньор. Той обаче не изкарва много и семейството разчита предимно на Ивет Лалова, която продължава да жъне успехи на европейска почва. Докога обаче красавицата ще може да носи този финансов товар, не е ясно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар