Сензация: Ето я красивата Симона – първата голяма любов на Гришо! (МНОГО СНИМКИ + подробности)

Сензация: Ето я красивата Симона – първата голяма любов на Гришо! (МНОГО СНИМКИ + подробности)
4.3 (86.67%) 3 votes

Симона Стефанова е първата любов и първата жена в живота на Гришо!

Хасковлията Григор Димитров – Гришо покори света с доказания си вече талант. Тенисистът продължава да жъне победа след победа като утре ще играе дори на полуфинала на Аустрелиън Оупън.

Докато всички у нас му стискат палци, медиите – родни и чужди, не спират да обсъждат личния му живот. А и как да бъде другояче, когато в момента Гришо върти любов не с коя да е, а със знойната Никол Шерцингер.

Гришо

Това е Симона – първото момиче в живота на Гришо изобщо

На Григор определено му върви с жените, тъй като бившата му дългогодишна приятелка пък беше тенисистка номер едно Мария Шарапова. Е, точно тук май е време да се върнем години назад и да задоволим любопитството ви относно въпроса коя е първата жена в живота на Гришо.

Ето я – момичето е българка, казва се Симона Стефанова и е малко по-голяма от Григор Димитров. Явно той определено си е падал по какички още от малък. Хубавата Симона е дъщеря на небезизвестния Ангел Стефанов, който е бизнесмен, твърде близък до Мултигруп на Илия Павлов.

Това сега не е от особено значение, тъй като говорим за Гришо и Симона. Любовта им е била наистина чиста и истинска, разкриват близки до спортния ни звяр. Двамата са поддържали връзката си няколко години, след което обаче ги разделя не липсата на чувства, а учението, работата и тренировките на Димитров.

Госпожица Стефанова от години живее в слънчев Маями и не се връща у нас

И тя като повечето му приятелки, е с няколко години по-голяма от Гришо

Григор и Симона са имали наистина силна връзка и голяма любов

Много е красива – определено наш Григор има вкус

В момента Симона Стефанова живее в слънчев Маями, но никой не знае нищо повече за нея. Тя пази живота си в пълна дискретност, която й е спестила хиляди спекулации и проблеми през годините.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар