Край на траура: Виж какво направи Борислав Комсийски с Надя Иванова! (още подробности + снимки)

Край на траура: Виж какво направи Борислав Комсийски с Надя Иванова! (още подробности + снимки)
5 (100%) 3 votes

Надя Иванова смая всички в предаването „Черешката на тортата“!

Надя Иванова или Надя от „Елит“, както още я наричат мнозина, шашна зрителите на предаването „Черешката на тортата“. Разликата у нея е огромна, а са изминали едва 2-3 месеца от края на Вип Брадър.

Докато по време на престоя си в Къщата, Надя Иванова беше като сянка – бледа, измъчена, уморена, то днес буквално цъфти. Знаем, че за предишното й състояние си имаше обективна причина.

Надя Иванова

Ето и една от последните снимки на Надя Иванова – очевидно е опънала и бръчки, плюс малко филъри на устните

Само няколко месеца, преди да влезе във Вип Брадър, Надя изгуби годеника си Йоло. Младият мъж почина от аневризма в мозъка като причините за това бяха няколко, повечето от които спорни.

Мъката по Йоло накара Надя да присъства в шоуто почти като сянка. А единствения човек, пред когото се разкри и изплака болката си със сълзи на очи, беше Деси Цонева. Е, днес обаче явно траурът на водещата е свършил и тя отново се е обърнала към живота и щастието.

Няма да се заблуждаваме, че виновникът за това не е новата й любов. Припомняме, че Иванова от известно време има връзка с бизнесмена Борислав Комсийски. Който й хвърли око още от първата им среща в Къщата.

„Надето тогава се дърпаше и дори декларираше, че никой от съквартирантите не я привлича. Какво стана после обаче?! Обърна се на 180 градуса. Че коя жена на нейно място би останала безразлична към хубав, интелигентен и внимателен мъж като Боби. При това с неговите „златни“ финансови възможности“, коментират близки до желания ерген източници.

И допълват, че Борислав Комсийски не спира да глези възлюбената си с всичко, което може. Преди време Надя Иванова също ходеше с богаташ в лицето на Андрей Арнаудов. Но отношението на продуцента към нея за нищо на света не можело да се сравни с това на Боби. За когото тя в момента е едва ли не кралица.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Край на траура: Виж какво направи Борислав Комсийски с Надя Иванова! (още подробности + снимки)”

  1. 777

    ян. 29. 2017

    Отвратително подобие на жена ,не разпознава масло от крема -сирене ,явно ,че никога не е пазарувала , какво остава да е готвила .За такива подобия на домакини няма място в такова предаване То дори и едно 7 годишно дете ще се справи по-добре от нея ,след като има кой да го приготви.

Добавете коментар