Щерката на Румен Радев взриви мрежата с ТАЗИ снимка! (Първо фото на красавицата)

Щерката на Румен Радев взриви мрежата с ТАЗИ снимка! (Първо фото на красавицата)
Гласувайте за статията

Дъщерята на президента Румен Радев показа характер.

Дарина на Румен Радев засега умело избягва медийното внимание върху себе си, не и без изричното желание на баща й. Засега президентът не е дал заявка, че ще пази ревностно семейството си, както неговия предшественик. Но май трябва да внимава с дъщеря си, която демонстрира характер и завидно чувство за хумор и ирония, научи kliuki.bg.

Дарина е тийнейджърка, която сякаш не се блазни от славата и привилегиите, с които може да се облагодетелства. Тя е наясно, че вече не е просто обикновено момиче, а дъщерята на президента. Въпреки това, продължава да бъде себе си и няма намерение да се променена. Една нейна снимка, на която позира с братовчедка си София, стана хит в социалните мрежи.

На фотото двете момиче са се обърнали в профил и лицата им не се виждат много добре. Въпреки това, техни близки са категорични, че това са дъщерята и племенницата на Румен Радев. Двете са облечени напълно нормално за момичета на тяхната възраст. По-интересна обаче е композицията на снимката.

Тийнейджърките позират върху капака на черен Мерцедес, който е на 15-20 години. Те са заели иронични пози с цел явна пародия. Фонът на снимката също говори сам за себе си. Подбрали са селски пейзаж, за да могат да иронизират всички селски пръчки и пръчове, които парадират с стандарт на живот, който всъщност е въздух под налягане, пише hotarena.net.

Дъщерята и племенницата на президента осмиват връстниците си

Девойките видимо протестират срещу начина на живот на богатите деца, които оценяват материалните ценности. Адмирации към родителите, които са ги възпитали по този начин. Вероятно подобни снимки не са най-точният начин за изразяване на позиция, но все пак красавиците са тийнейджърки и говорят на техен език.

Остава само да видим дали все пак новият пост на Румен Радев няма да промени мирогледа на дъщеря му или тя ще си остане все така земно момиче. Вероятно и ще се съобразява малко повече какви снимки качва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Щерката на Румен Радев взриви мрежата с ТАЗИ снимка! (Първо фото на красавицата)”

  1. fgdg

    ян. 26. 2017

    Хахахаха, много яка снимка!!! Ние навремето се снимахме с трактори и лади, пак с тази цел. Браво на децата!

  2. Лиляна Василева

    ян. 26. 2017

    Голяма глупост е произволното ви тълкование на смисълана тази снимка…никакъв протест ,просто са скучали.

Добавете коментар