Д-р Енчев предприе крайни мерки, страхува се за живота си?! (Вижте как ще се брани)

Д-р Енчев предприе крайни мерки, страхува се за живота си?! (Вижте как ще се брани)
5 (100%) 1 vote

Д-р Енчев се е вманиачил на тема сигурност напоследък.

Наскоро Д-р Енчев бе забелязан да се разхожда в центъра на София с двама телоохранители. След това се оказа, че той ги е наел, за да пазят бременната му жена Теди Велинова. А самият той е предприел други мерки за сигурност, разчитайки предимно на себе си, узна kliuki.bg.

Не е ясно кои по-точно може да се враговете на пластичния хирург, но явно той ги приема като сериозна заплаха. Именно затова д-р Енчев не иска да чака друг да го пази, а се е въоръжил, за да бъде сигурен във всеки един момент. Наскоро той се е обзавел с пистолет „Глог“. Такова оръжие ползва Джеймс Бонд, както и агентите на ФБР.

Пистолетът е малък и е най-честият избор за лично оръжие, когато говорим за по-платежоспособни хора. А за Ангел Енчев парите не са проблем. Но явно той е поредното доказателство, че с тях идват и много други ядове. Папараци изловиха пластичния хирург на столично стрелбище, където тренира уменията си да борави с новата си придобивка.

Не може да му се отрече, че на стойка Д-р Енчев го докарва на екшън герой. Дали е успял да свикне с огнестрелното оръжие и колко пъти е нацелил десетката, вече е друг въпрос. И той е по-маловажен от този зали стрелбата по мишена е просто за разпускане от стреса на професията или истинска подготовка за момент на нужда от тези умения, пише pik.bg.

Става все по-добър

Засега пластичният хирург не е споделял за надвиснала над него животозастрашаваща опасност и бихме могли да предположим, че просто си е намерил ново хоби. А и, все пак, притежаването на законно оръжие у нас е често срещано явление. Така че, запознайте се с Енчев, Д-р Енчев! Готов да брани себе си и любимите си хора с хирургическа точност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар