Истината за „уголемяването“ на Ася Капчикова излезе наяве!

Истината за „уголемяването“ на Ася Капчикова излезе наяве!
5 (100%) 1 vote

Ася Капчикова всъщност си го върна на Криско, а не че е искала да се подобри!

Плеймейтката Ася Капчикова вече цяла седмица приковава вниманието с по-голямата си и изкуствена гръдна обиколка. Колкото и да твърди, че е легнала под ножа по професионални подбуди, всъщност истината отново се свежда до Криско, научи Kliuki.bg.

По време на връзката им рапърът често негодувал от това, че Мис Плеймейт е плоска, но тя така и не си сложила силикон. Кристиян дори многократно предлагал да й го плати, но все удрял на камък. Счита се, че това дори е повлияло за раздялата им.

Затова, когато Ася Капчикова се озовала в лошата ситуация на изоставена, тя решила да накара бившият си да го е яд много. Отмъщението й леко закъсня, понеже плати за новата си гръд с хонорара си от „Фермата“, получен преди месец.

Новата Ася Капчикова

Ася и Криско бяха двойка за около година. Те се разделиха уж като приятели, но всъшност чувствата на плеймейтката към рапъра не останали толкова добри.

Кристиян след това се скъса да си ляга с най-различни жени. Една от тях беше дори Мария Илиева, заради която се счита, че е зарязал Ася Капчикова.

Другият проблем между миската и рапъра е бил свързан със сериозността на отношенията им. Криско е бил против да се разгласява връзката му с блондинката, но тя искала да си направи реклама. Освен това хубавицата се надявала, че това ще бъде бащата на децата й, а той е нямал изобщо такива планове. Така раздялата просто не закъсняла.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар