Скандал: Саня уволнява Жана Бергендорф заради Люси Иларионов?

Скандал: Саня уволнява Жана Бергендорф заради Люси Иларионов?
4.3 (85%) 4 votes

Жана Бергендорф може да остане без фирма зад гърба си, след като вбеси продуцентката си!

Певицата Жана Бергендорф си навлече гнева на Саня Армутлиева, след като зад гърба й направи видеоклип, режисиран от Люси Иларионов. Продуцентката на „Вирджиния рекърдс“ останала повече от бясна, тъй като бившият брадър е известен с работата си в „Пайнер“, която е конкурентна фирма, научи Kliuki.bg.

Жана, чиято кариера беше в сериозен застой след нарокотичната драма, решила, че й е нужен голям скок. Затова наела възлюбения на Ани Хоанг, който действително прави невероятни неща на снимачната площадка.

Това обаче се случило без знанието на Саня Армутлиева. Певицата била наясно, че от компанията й няма да одобрят това, което прави. Затова изобщо не се допитала до фирмата, а Саня много държала да наблюдава всичко, което се случва с нейните кадри.

Жана Бергендорф вбеси фирмата си

Запознати с работата на Армутлиева твърдят, че подобни деяния като това на Жана Бергендорф никога не остават без последствия. Затова има огромна вероятност продуцентката да се лиши завинаги от услугите на изпълнителката на „Самурай“.

Всъщност тя беше напът да го стори още през есента. Тогава поведението на Жана във „ВИП Брадър“ тотално отврати Саня, според която това вредяло на имиджа на компанията й. Все пак обаче певицата някак успя да запази мястото си в нея.

Днес излезе въпросният видеоклип, който може да коства главата на Жана Бергендорф във „Вирджиния рекърдс“. Той е към песента „Докрай“, която се очаква да завладее всички класации и дори да надмине хита „Самурай“. Дали обаче това няма да се случи с Жана като самостоятелен изпълнител?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар