След драмата на Гришо, Мария Шарапова изригна!

След драмата на Гришо, Мария Шарапова изригна!
5 (100%) 3 votes

Мария Шарапова смята, че Григор Димитров е по-достойният финалист!

Красавицата Мария Шарапова не си е поплювала никога, но сега със сигурност си навлече доста сериозни неприятели. Рускинята защити Григор Димитров след загубата му от Рафаел Надал, научи Kliuki.bg.

Маша очевидно счита, че поражението на Гришо е доста незаслужено. Разбира се, тя няма как да изпитва топли чувства към Рафа, който беше един от онези, които най-остро я разкритикуваха след допинг скандала.

„Гледахме един висш тенис. По-голямо майсторство на корта от това трудно може да се види. И двамата бяха невероятно добри. Григор обаче имаше повече пробласъци на корта. Трябваше да се поздрави с победата. Знам колко много иска да спечели турнир от Големия шлем. Това ще му се случи в най-скоро време.“ – споделя Мария Шарапова.

Изпитва ли още нещо към Гришо Мария Шарапова?

Рускинята беше във връзка с Гришо цели 3 години. Двамата все пак запазиха нелоши отношения. Нашият тенисист дори се изказа в нейна подкрепа след уличаването й в допинг преди 9 месеца.

Същото обаче не може да се каже за Рафаел Надал. Испанецът буквално предаде Маша. Двамата бяха близки приятели дълги години. Дори се говореше, че може и да са нещо повече. Рафа обаче си позволи да укори руската хубавица за допинга, което най-вероятно я е вбесило. Затова не е чудно, че тя е стискала палци за Гришо.

Най-големите успехи в кариерата на Григор Димитров бяха пожънати именно по време на връзката му с Шарапова. Едва сега той започна да повтаря подвизите си. Твърди се, че причината е в отсъствието на Никол Шерцингер в публиката. Откакто я няма там, той отново мачка на корта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар