Легендите в тениса говорят за Григор Димитров

Легендите в тениса говорят за Григор Димитров
5 (100%) 3 votes

Легендите в тениса проговориха за Григор Димитров, да – за нашия любимец 2017-та стартира толкова обещаващо.

След като измина една доста разочароваща за Гришо година с доста тежки загуби, чаровния Григор Димитров започна новата година смело и обещаващо.

Това може би се дължи и на новия му наставник, с когото си изграждат екип и начин на работа от няколко месеца и резултатите са добри, очевидно е.

Сега с Григор е основната фигура Дани Валверду, който му дава правилните сигнали и това е определено положително за нас феновете и за всички, които разбират от тази игра – тенис.

А с мача си вчера в Австралия, с Рафа Надал, който спечели трудно и с демонстрация на една прекрасна игра, мнозина като Борис Бекер определиха Гришо като своя любим играч.

Борис Бекер, който освен че е истинска легенда в този спорт, тренираше и другия лидер на корт, а именно Н. Джокович.

Григор Димитров в Австралия

Григор Димитров – един успешен българин и все по-добър играч на световния тенис небосклон

Самият Бекер признава, че мачът е бил истинска наслада за окото, защото е нямало и помен от дефанзивната игра на Рафа и от нестабилните психологически моменти, характерни при играта на българина, коментират и колеги от сайта „ТенисКафе“.

Една силна, атакуваща и атрактивна игра на тенис от страна на двамата, толкова равностойни противници.

Много страст, обрати, много добра техника и умения, коментираха и други, показаното през отминалия ден от Григор Димитров и Надал.

Разбира се и ние от „Клюки.Бг“ като българи и истински фенове на Григор Димитров желаем от сърце тази година,която е още в началото си, да бъде все така силна и добра в кариерата на младия български тенисист.

Григор е прекрасен пример за наша гордост по света, желаем му късмет.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар