Нестабилното състояние на Миша Бъртън

Нестабилното състояние на Миша Бъртън
5 (100%) 1 vote

Нестабилното състояние на Миша Бъртън, актрисата е спрягана често пъти като психично нестабилна из популярните среди на Холивуд.

Причината за това са някои по-емоционални реакции и прояви на младата Миша, проблемите, които станаха и публични, с нейната майка също не са рядкост за актрисата.

Тук Миша е повече от привлекателна, девойката има чести нервни сривове, коментират близките й

Всъщност актрисата от „Квартала на богатите“, макар да стана известна от доста малка и определено да е богата, в реалния живот също е не толкова щастлива жена.

Миша Бъртън – чаровна и нежна

 

Майката на Миша е и нейн мениджър от началото на филмовата й кариера и често двете са в яростен конфликт, имаше слухове, че майка й злоупотребява с нейния имидж и че прибира много повече средства, тоест издържа се чрез работата на собствената си дъщеря, пишат и в изданието за новини „Лайфстайл“.

Както съобщават медиите по света, Миша, която родом е англичанка, днес е на 31 години и отново е приета в клиника с нервно-психични проблеми, преди години тя бе признала, че има и проблеми с дрогата, с което се бореше тогава.

Тя често качва и сваля килограмите си, което е показател за емоционални кризи, Миша макар и успяла и красива е все още неулегнала и често влиза в светските новини със скандални разкрития.

Миша през един по-лош период, когато е неглиже и трудна за разпознаване

Младата актриса в интервюта е признавала и за соите семейни проблеми с майка си, днес отново се заговори за отношенията им, дано девойката скоро се възстанови и се захване сериозно с кариерата и успехите си, добавяме от изданието „Клюки.Бг“.

Самата Миша Бъртън определя ранното си навлизане в звездните кино среди на толкова млада възраст като част от проблема за нейните нестабилни емоции и неадекватно понякога поведение на публични места.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар