Петя Дикова изригна срещу Юлиан Константинов: Аз съм честна!

Петя Дикова изригна срещу Юлиан Константинов: Аз съм честна!
5 (100%) 2 votes

Петя Дикова не се съгласи с Юлиан Константинов по отношение на едно нещо!

Водещата на Cool…T Петя Дикова направи едно доста сдържано и направо делово интервю с Юлиан Константинов. Пипи през цялото време говореше на Вие на оперния певец, но накрая не успя да се съгласи с него за всичко, видя Kliuki.bg.

Дъщерята на Аня Пенчева се обиди на брата на Пламен Константинов, когато той я сложи под общ знаменател с българските политици. Тогава тв водещата веднага отвърна на певеца, че не е като тях, защото е честна.

„А, не, доста от политиците не са като мен, имам мнение за себе си за честен човек.“ – каза Петя Дикова в ефира на предаването си.

Петя Дикова изригна срещу госта си Юлиан Константинов

Направи впечатление дистанцията, която Пипи през цялото време слагаше между себе си и Юлиан Константинов. Двамата явно не се познават отпреди и затова 32-годишната чаровница не смееше да фамилиарничи.

По отношение на политиците ни, Петя Дикова е наследила гледната точка на баща си. Както е известно, Сашо Диков непрестанно критикува управниците ни. Той използва всеки един шанс да ги атакува. Направи го и при последните избори за президент.

Самата Пипи също се слави с бунтарски дух. Като тийнейджърка тя често се е забърквала в ситуации, които не са за пред хората. Журналистката по принцип винаги е била срещу системата, каквато и да е тя.

Мнението на Юлиан Константинов обаче е малко по-различно. Той не вини никого в България, защото за него всичи сме част от народа. Затова политиците ни са като нас, счита оперният певец.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар