Григор Димитров няма да забрави най-вече една жена в своя живот!

Тенисистът Григор Димитров е голям любовчия от години. Той се води за Дон Жуан и това не е случайно, защото започва още от юнощеските му години. Тогава Гришо познава любовта за пръв път, като и до днес си спомня за това, което е изживял преди 9 години, научи Kliuki.bg. Става въпрос за единствената жена, която Григор някога е обичал. Това е Романа Табак, с която през 2008 г. българският тенисист изживява една невероятна любов, пълна със страст, пише Gong.bg. [gallery columns="2" size="medium" ids="378703,378697"] Двамата се запознават покрай тениса, тъй като словашката хубавица също се занимава професионално с този спорт. Тя обаче не успява да стане голямо име като Григор Димитров, понеже една контузия преди 5 години спира развитието й. Все пак Романа полага усилия да се върне на корта, въпреки че няколко години отсъства. Очаква се това да стане идния месец. Във времето, в което е била далеч от спорта, хубавицата е работила като фотомодел. Нещо, което все още прави.

Гришо е първият мъж, с когото Табак е била. Тя го призна публично преди време. Нещо повече, тя толкова много го е обичала, че след като се разделят, не е била с мъж цели 5 години.

"След Григор не познах мъж чак до 23-тата си годишнина." - каза словашката красавица преди години. За нея той е бил първият, а за Гришо тя е била втората, която е била в леглото му. Първата, както писахме наскоро, е Симона Стефанова. Твърди се обаче, че Димитров и до днес е пуснал истински в сърцето си единствено Романа Табак. Дори Мария Шарапова и Никол Шерцингер не успял да обикне до такава степен. Оставяме ви с няколко стари снимки на някогашната влюбена двойка Григор - Романа. Вижте как любовта просто витае във въздуха, прекрасно е! [gallery columns="2" size="medium" ids="378699,378698"]