Хилари Клинтън все пак намери начин да си го върне на Доналд Тръмп!

Хилари Клинтън все пак намери начин да си го върне на Доналд Тръмп!
4.7 (93.33%) 3 votes

Доналд Тръмп може да попадне под ударите на Хилари Клинтън и това най-вероятно ще се случи скоро!

Близо 3 месеца след Изборите в САЩ, Хилари Клинтън най-после измисли как да очерни образа на Доналд Тръмп. Тя ще го стори посредством медиите, където винаги е имала огромно влияние, научи Kliuki.bg.

Съпругата на Бил Клинтън ще започне работа в една от американските телевизии, съобщават зад Океана. Все още не е оповестено името на медията, но се очаква да бъде една от големите в тв сферата на страната.

Въпреки че тази година ще удари 69 г., госпожа Клинтън ще бъде водеща на предаване. То ще бъде с политическа насоченост и в него ще се коментират най-видните политици на държавата, а и по света.

Хилари Клинтън продължава войната с Доналд Тръмп

Очаква се Хилари да използва възможността да атакува по всички начини Доналд Тръмп. Тя ще коментира с гостите си ситуацията в САЩ и решенията на президента. Най-вероятно ще извърта нещата така, че милиардерът да бъде винаги лошият.

В Америка се говори, че Хилари не таи никак добри чувства към Тръмп. Тя го ненавиждала още преди да загуби от него, а сега откровено го мразела. Затова имала намерение да продължава да го очерня пред обществото, както правеше в предизборната си кампания.

Припомняме, че Клинтън държеше повечето медии в ръцете си по време на битката с Доналд Тръмп. Тя бе пуснала връзките си в много от телевизиите и печатните издания. Затова не е чудно, че е успяла да се домогне до работа именно в тази сфера.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар