Сезонът на сватбите е открит със Зуека и Ани

Сезонът на сватбите е открит със Зуека и Ани
5 (100%) 2 votes

Сезонът на сватбите е открит със Зуека и Ани, двамата се венчаха и си казаха официално да.

Връзката им беше дълга, после премина в официална, след това им се роди дете, момченцето им вече е на две години и за Зуека това е второто дете след Девина.

След като дълги години живя и работи заедно с Нини Димитрова, отглеждаха общото си дете Девина, все пак личния избор на комика надделя в полза на чувствата му към Ани Вичева.

А след раждането на детето им, тяхната любов стана пълна и хармонична. Макар да прехвърли 50 години, а и това да не е първи опит за него да стане семеен мъж, Зуека имаше идея да не демонстрира публично този свой личен момент.

Сватбата на Зуека, неговите приятели го издават със снимки в мрежата

 

Да, но не се получи съвсем. Първо неговия колега и близък приятел приятел – Рачков споделил на няколко пъти за радостната вест около Ани и Зуека.

А за финал Любо Киров, канен на тържеството, видимо развеселен публикува кадри от сватбената церемония, писаха и в „ПИК“.

От надписите и настроението наоколо цялата фейсбук аудитория вече знае, че Зуека официално е вече женен мъж, отново! На кадрите с Любо позират още Димитър Рачков, Алекс Раева, Виктор Калев и още популярни лица.

Разбира се и ние от изданието за новини – „Клюки.Бг“, като истински фенове на Зуека в неговото творчество и изяви пред камерите желаем много щастие. Един дълъг и изпълнен с много положителни емоции семеен свят за Ани и Зуека, заедно с малкото им детенце.

Ани Вичева и Васил Василев (Зуека) си казаха своето „Да“ и вече са семейство пред закона

Надяваме се скоро да попаднат още публични снимкови факти от радостното събитие, приключило вече, а също и от бъдещето сватбено пътешествие за двойката.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар