Надя Иванова срази Боби: Тя стана друга заради новия си!

0

Надя Иванова сюрпрезира неприятно Борислав Комсийски, приказката им приключи!

Само следмици след като оповести публично, че не желае сериозна връзка с Борислав Комсийски, Надя Иванова довърши бизнесмена. Актрисата вече си има нова изгора, която я прави щастлива, научи Kliuki.bg.

Оказва се, че Надето е търсила нещо друго, различно от Боби. Тя започнала от много скоро да се среща с друг мъж, при това без да сподели това на пазарджишкия милионер.

Говори се, че тв водещата вече тотално била загърбила дистрибутора на спортни стоки от своя живот. Тя обаче дори не благоволила да скъса с него, а просто спряла да му отговаря на съобщенията и позвъняванията.

Надя Иванова срази Боби
Надя Иванова заряза Боби без обяснения

Новият на Надя Иванова бил доста по-голяма тръпка за нея. Даже се коментира, че заради него тя е минала разкрасяващи и подмладяващи процедури. Брюнетката е напомпала яко устните си с филъри и е опънала бръчките си, както писа и HotArena.net.

Боби се почувствал откровено обиден от действията на своята вече бивша приятелка. Той смятал, че тя не е постъпила изобщо коректно, като не му е казала директно как стоят нещата, а го накрала да си мисли, че имат общо бъдеще.

„Той е на 38 г. и вече не му е до губене на време. Имал е много жени в живота си, но сега вече иска да се ожени.“ – шушукат познатите на пазарджишкия плейбой.

В същото време за Надя Иванова се коментира, че тя просто е използвала Борислав Комсийски, за да превъзмогне по-бързо трагедията с годеника й Йоло Йолов, който почина преди половин година. Боби успял да я утеши с няколко креватни изпълнения, но после тя срещнала друг и го зарязала на мига.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.