Участничка от „Мис Плеймейт“ разкри невероятна истина!

Участничка от „Мис Плеймейт“ разкри невероятна истина!
4.8 (95%) 4 votes

„Мис Плеймейт“ тази година ще бъде различен, убедена е Маги Иванова!

Една от претендентките за короната „Мис Плеймейт“ тази година проговори дни преди финала на конкурса. Маги Иванова хвърли бомбата с истината за конкурса по принцип и този тази година, научи Kliuki.bg.

Според 22-годишната хубавица, решаващо за нейното решение да се включи в надпреварата е било това, че тази година състезанието има по-достоверен характер.

„Един мой приятел ми каза да се включва в конкурса. Досега винаги отказвах, не исках да участвам в подобно нещо. Преди ме спираше това, че този конкурс винаги е нагласен. Даже това, че е нужно да направиш някои компромиси със себе си, не ми допадаше. Тази година обаче не е нагласен и затова се записах.“ – споделя Маги Иванова пред в. „Шоу“.

Маги Иванова се надява да стане Мис Плеймейт

Маги Иванова проговори преди началото на „Мис Плеймейт“

С твърденията си за предишните издания на „Мис Плеймейт“ тя на практика подрони имиджа на момичета като Елена Кучкова и Ася Капчикова, които се прочуха много в последните години. Двете даже взеха участие в риалити формати като „ВИП Брадър“ и „Фермата“.

Маги Иванова обаче противоречи сериозно на излязлата скандална информация наскоро, че Мис Плеймейт вече е ясна и нейното име е Маги Бадер. Дали наистина ще грабне тя короната, ще разберем на 2 февруари, когато е финалът на конкурса.

Това обаче далеч не е единственият скандал с „Мис Плеймейт“ тази година. Друга участничка лъсна чисто гола в чат руум, където заработвала пари за издръжката си. Става въпрос за Изабелла, която не е сред фаворитките, но все пак подрони авторитета на целия конкурс.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар