Ваня Цветкова е повече от съсипана, самотата я убива…!

Ваня Цветкова е повече от съсипана, самотата я убива…!
4.7 (93.33%) 3 votes

Ваня Цветкова е срината емоционално и изход сякаш няма!

Актрисата Ваня Цветкова от близо 30 години носи голяма мъка в себе си, която така и не изчезна. Блондинката е съсипана заради кошмарния си личен живот, научи Kliuki.bg.

Ваня беше на върха на славата през 80-те години, но една несподелена любов бележи живота й. Както е известно, русокосата актриса отдавна е нещастно влюбена във Владо Пенев, който никога не отвърна на чувствата й.

Счита се дори, че една от причините за емигрирането на Ваня Цветкова в Щатите е именно колегата й. Болката да гледа безразличието му спрямо нея я съсипвало до такава степен, че още щом видяла шанса да напусне страната, тя го сторила.

Ваня Цветкова цял живот тъне в самота

В момента актрисата е необвързана. Всъщност тя почти винаги е била такава в последните двадесетина години. Познатите й твърдят, че блондинката така и не превъзмогнала Владо Пенев и затова никога не се задомила. Дори с бащата на сина й нещата не продължили за дълго.

Междувпрочем, причината Владо да не откликне на Ваня Цветкова е друга актриса – Марта Вачкова. По онова време актьорът и дъщерята на Григор Вачков имат любовна връзка. Той е луд по нея и въпреки че Ваня е с класи по-красива, Пенев няма очи за друга.

След като Мартина и Владимир се разделят, за Ваня вече е късно. Тя вече отглежда малкото си дете в САЩ, където изкарва добри пари като крупие. Няма смисъл да се връща в България, където през 90-те години театърът и киното изживяват истински крах.

Така самотата на Цветкова остана неин спътник и до днес. Тя така и не откри онази любов, която да бъде споделена и която да я накара да се почувства като принцеса. Макар красотата й да е безспорна, актрисата най-вероятно ще си остане сама завинаги, което всъшност е и най-големият й страх.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар