Анелия – едно работещо момиче

Анелия – едно работещо момиче
2 (40%) 1 vote

Анелия – едно работещо момиче, да, отдавна певицата не е смятана за малка и разглезена девойка, която не знае какво иска.

А напротив, чаровната изпълнителка Анелия, която има толкова фенове, многократно е избирана за любимка на публиката.

Певицата има толкова много участия, има награди, фенове и още много желание за работа и развитие. Учи, работи, обича семейството си, Анелия би дала всичко за своите близки, коментират нейните приятели.

Анелия една реализирана и смела жена

Тя е нежна и грижовна майка, има толкова много хора за които се грижи, тя признава, че това я зарежда, да вижда как близките й са на сигурно място и не им липсва почти нищо.

След като се разведе, тя пое семейните задължения в свои ръце и се справя идеално до момента, коментират и в изданието – „Лайфстайл“.

Понякога самата Анелия се чувства самотна и усеща, че тя не умее истински да се забавлява, но пък обожава своята професия и затова предпочита да работи усърдно.

Все пак дори приятелите й често я критикуват за липсата й за лично време и пространство, все пак след такава усърдна работа редно е човек да може да се наслади на плодовете от труда си, за Ани това се оказва трудно начинание.

Анелия в перфектна форма и визия

Истината е, че скоро детето на Анелия – Ивон ще бъде достатъчно голяма, за да има свои живот и Ани ще усети самотата с пълна сила. Но сега между музиката и спорта, тя не остава изолира и не усеща нуждата от почивка.

Красива и успешна, Анелия не спира да работи и да пее

Като фенове на Анелия, пожелаваме и много лични и професионални успехи и все повече щастливи моменти за нея, добавяме и ние от изданието „Клюки.бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар