Разтърсващата изповед на Деси Цонева!

Разтърсващата изповед на Деси Цонева!
5 (100%) 1 vote

Деси Цонева не може да приеме критиките и всеобщото негодувание към нея!

Журналистката Деси Цонева все още се чувства много зле от това, че повечето й сънародници я обвиняват и упрекват, че не тъжи достатъчно за покойния си баща. Бившата брадърка не може да приеме всичко това, считайки че хората са озлобени към нея, научи Kliuki.bg.

Дъщерята на Димитър Цонев се надявала, че участието й във „ВИП Брадър“ ще обърне посоката на всеобщото мнение, но уви. След като излязла от Къщата, репортерката разбрала, че не е показан нито кадър от сълзите й за баща й, а е давана само във весело настроение.

„Първите седмици аз много плаках вътре, но нищо не е показано. Хората продължават да си мислят, че изобщо не страдам, а аз още не мога да се опомня от случилото се. По принцип съм човек, който не обича да бъде съжаляван и затова се стремя да се усмихвам, но само аз си знам вътрешно какво ми е.“ – вайкала се Деси Цонева пред приятелите си.

Мъката на Деси Цонева още е голяма

Деси Цонева ще страда вечно за баща си

Припомняме, че критиките към нея започнаха още с постъпването на баща й в болница. Много от хората я упрекваха, че постоянно публикува неща за състоянието му във Facebook. След това пък имаше нападки към нея за това, че е снимала погребението на Митко Цонев. Деси обаче обясни, че го е направила с ясна цел и тя е била да направи видео за своята фондация в чест на татко й.

В крайна сметка журналистката успя да продължи напред. Тя отново е на работа в телевизията, а и се сгоди. Мъката по голямата й загуба обаче остава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар