Избраха Мис Вселена – снимки! Нашата участничка обаче скандализира

Избраха Мис Вселена – снимки! Нашата участничка обаче скандализира
Гласувайте за статията

Мис Вселена 2016 бе избрана на специална церемония във Филипините!

Един от най-значимите конкурси за красота бе проведен тази вечер във Филипините. Новата Мис Вселена вече е факт. Нейното име е Ирис Митнаер. Тя е французойка и е на 23 г., научи Kliuki.bg.

Красавицата спечели надпреварата с 85 претендентки за короната от целия свят. Мис Франция обаче бе безпощадна по отношение на гласовете на журито и грабна категорично титлата.

Мис Вселена 2016

Ирис Митнаер стана Мис Вселена

Интересното е, че този път Мис Вселена не е само прекрасно изглеждаща жена, но и доста интелигентна дама. Тя е студентка и следва нещо доста тежко като стоматология. Хубавицата се надява един ден да стане най-добре изглеждащата зъболекарка в света и нищо чудно да го стори.

Мис Вселена вече е избрана

Победителката дава първото си изявление след триумфа

Подгласничките на Ирис Митнаер са Ракел Пелисие (Мис Хаити) и Андреа Товар (Мис Колумбия). И двете обаче останаха доста назад в точките в сравнение с Мис Франция.

Трите хубавици на "Мис Вселена"

Топ 3 на „Мис Вселена“

В същото време у нас веднага заваляха критики към представянето на България в този конкурс. Мнозина упрекнаха Маги Вълчанова, че е пуснала нашето момиче с твърде разголен тоалет. Както знаем, именно Маги организира „Мис Вселена България“, спечелен от Виолина Анчева.

„За пореден път нашите се показаха като любители на чалгата. Нямаше как да не изложим на показ голотиите си. Никакъв стил нямахме на конкурса.“ – пишат критици из интернет.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар