Брутално: Любовницата на Веселин Маринов забрави рождения ден на щерка си! (виж и измамите в работата й)

Брутално: Любовницата на Веселин Маринов забрави рождения ден на щерка си! (виж и измамите в работата й)
4.5 (90%) 2 votes

Веселин Маринов и любовницата му Веселина Пеева са в центъра на общественото внимание!

От няколко седмици насам Веселин Маринов и любовницата му Веселина Пеева са в центъра на общественото внимание. Причината за това обаче не е любовта им или факта, че Пеева е напуснала съпруга си заради Веско. Такива неща се случват всеки ден и са съвсем нормални.

Ненормалното в случая е не една жена да зареже съпруга си, а една майка да остави двете си деца. Заради болезнената си мания по мъж, по когото луднала, защото… пеел хубаво. Точно това е направила Веселина Пеева от Добрич и това потресе всички.

Веселин Маринов

Веселин Маринов и Веселина Пеева не спират да шокират с разкритията за меко казано странната си връзка

Аферата й с Веселин Маринов е от две години. Оттогава тя се изпарила от дома си, зарязала работливия си съпруг, който я гледал като писано яйце и забравила, че има деца. Нещо повече – наскоро Веселина смазала дъщеря си с това, че забравила рождения й ден, пише HotArena.net.

Момичето чакало майка си на тържеството и дори й изпратило специална покана. Влюбената Веси обаче така и не се появила. Та нали Веселин Маринов е по-важен от всичко?!…

Особено, след като самият трубадур съдействал на Пеева да „започне работа“ във варненска фирма. Длъжността й се води технически секретар, с договор и заплата от 800 лева. На първо четене нищо лошо – само ако Веси се беше появила на работното си място, разбира се.

Служители на фирмата се кълнат, че въпросната дама не е прекрачвала прага им, а договорът й за работа е фиктивен. За да може да засвидетелства трудова заетост и да покаже на всички, че не е зависила от мъжа си.

Измамите на Веселина Пеева и скандалите около любовния й живот с Веселин Маринов са наистина много и тепърва наяве ще излизат още по-шокиращи истини за дамата от Добрич.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар