Шок: Истината за Руслан Мъйнов потресе всички! (не жените, а той е виновен за провала на връзките си)

Шок: Истината за Руслан Мъйнов потресе всички! (не жените, а той е виновен за провала на връзките си)
5 (100%) 1 vote

Руслан Мъйнов сам проваля връзките си с жените, ето какво прави!

Комикът и певец Руслан Мъйнов отдавна е жален от приятели и фенове затова, че въпреки напредналата си възраст, е сам и няма деца. Бесарабският българин дори се превърна в нарицателно за тотален карък в личния живот.

Досега обаче никой не предполагаше, че вината за това не е на жените, а изцяло негова. Припомняме, че Руслан Мъйнов имаше една единствена истинска любов в живота си и това бе чаровната Алекс Сърчаджиева. От нея комикът искал силно да има деца, но по онова време тя била още твърде млада и отказала.

Руслан Мъйнов

Руслан Мъйнов явно изпитва панически страх от брак и семейство

След разпада на връзката им, Руслан Мъйнов се загаджи с колежката си Анелия Луцинова, а след това и с друга дама, чиято самоличност се пази в пълна тайна. И с двете обаче се случи едно и също – мина не мина една година и връзката се разпадна.

„Омръзна ни да слушаме и четем как момичетата са виновни и как те са зарязали Руслан. В това няма нищо вярно. Истината е, че той самият прекъсва отношенията си в мига, в който види, че работата отива на по-сериозен етап. На Анелия Луцинова изневери с Нора Караиванова. Но не, защото беше влюбен в Норчето, а защото си търсеше повод да скъса с Ани. След това направи същото и с другата си приятелка“, разкриват близки до Руслан Мъйнов източници.

Те са убедени, че актьорът хем иска да уреди живота си, хем панически се страхува и бяга от идеята да създаде истинско семейство. Обвиняват го дори, че е едно непораснало дете, което не може да се ориентира в истинския живот.

Днес Руслан Мъйнов проявявал интерес към 22-годишната танцьорка Елена Георгиева. Но не, защото е луд по нея, а просто за развлечение. Тя обаче не отвръщала на чувствата му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар