Мария Шарапова готви неочакван удар за Гришо! (Вижте как ще го върне в първи клас)

Мария Шарапова готви неочакван удар за Гришо! (Вижте как ще го върне в първи клас)
1 (20%) 1 vote

Мария Шарапова забавя, но не забравя.

Повече от година, откакто Маша не е наша, тя е решила отново да върне спомените за връзката си с Григор Димитров. Съвсем скоро Мария Шарапова ще издаде своя автобиографична книга. В нея ще се съдържат пикантни и неподозирани досега подробности от личния й свят, централно място в който заемаше хасковлията доскоро, узна kliuki.bg.

Не е ясно точно така е хрумнало на тенисистката да разкаже на дълго и на широко за живота си. Но това не е никак необичайна практика сред големите имена в спорта. А книгите им добиват небивал успех. Със сигурно на такъв ще се радва и биографията на Мария Шарапова. Но дали Гришо ще се зарадва на прочетеното за себе си?

Димитров винаги се е стремял да пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите. Но когато гаджето ти е една от най-добрите тенисистки или пък световноизвестна поп дива, мисията се оказва невъзможна. Въпреки това, повечето информация за връзките му идва от папарашки попадения или слухове. А сега очакваме да научим по първоизточника какво точно раздели Мария Шарапова и Григор Димитров.

Двамата спортисти имаха интимна връзка близо две години. Любовта пламна през 2013 г. и скоро след това заживяха заедно в имението на рускинята в Лос Анджелис. Разбира се, животът им не бе като на средностатистическите двойки заради натоварената им програма. Но, вместо да им провърви в любовта заради споделянето на обща съдба и разбирането, което би трябвало да проявяват, те неочаквано скъсаха, пише bgdnes.bg.

Мария Шарапова не може да прежали Гришо

Мария Шарапова не може да прежали Гришо

Днес Григор Димитров е щастливо обвързан с Никол Шерцингер и надали и двамата искат да се връщат назад към миналото му. Но из тенис средите не спира да се коментира, че Мария Шарапова така и не е преживяла Гришо, защото не се появи с друг мъж след раздялата им. А сега е перфектния момент да си върне и явно има за какво.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар