Гена Трайкова отчаяна: Виж на кого налетя от мераци за брак и деца! (още подробности + снимки)

Гена Трайкова отчаяна: Виж на кого налетя от мераци за брак и деца! (още подробности + снимки)
5 (100%) 1 vote

Гена Трайкова вече е отчаяна, че на тези години няма съпруг и деца!

Журналистката от Би Ти Ви Гена Трайкова става все по-отчаяна в опитите си най-сетне да се сдобие със семейство и деца. Блондинката вече гони 40-те лазарника и с всеки ден усещала, че биологичният й часовник тиктака все по-бързо.

Затова и Гена Трайкова спряла да се оглежда за мъжа от мечтите си, а била склонна да се хване с когото и да било – само да й е симпатичен. От известно време насам тя се е спряла на… фризьор.

Гена Трайкова

Гена Трайкова налази и фризьора си, отчаяно иска мъж и дете

Мъжът от снимката е фризьорът, чието студио Гена Трайкова посещава почти всеки ден. Но не, за да й оправят прическата, а със съвсем друга цел. „Свяла го упорито. Въпросният не е женен, ерген е и няма деца. С професията си изкарва прилични пари, защото бизнесът му върви. Както я гледаме, като нищо и първа ще му предложи брак“, смеят се близки до обкръжението на Гена Трайкова източници.

Припомняме, че най-сериозната й връзка досега беше с колегата й Венелин Петков, който днес е шеф на новините в Би Ти Ви. Двамата бяха заедно шест години, но се разделиха, защото Гена не беше готова да стане съпруга и майка.

След Венелин Петков, Гена Трайкова имаше взимане-даване с другия си колега Иван Георгиев. Той обаче е по-млад от нея и този път тя настояваше за семейство, а той гледаше само към кариерното си развитие.

Ето го и въпросният мъж, до чието студио водещата на Би Ти Ви припка почти всеки ден

„Не й се получава на горката и това си е. При това положение скоро не с фризьор, ами и със зидар може да я видим и няма да се учудим. Гена бърза да не изтърве последния влак, но дано не направи грешка“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар