Разпищоли се: Виж къде Деси Цонева скъса синджира и с кого! (още подробности + снимки)

Разпищоли се: Виж къде Деси Цонева скъса синджира и с кого! (още подробности + снимки)
Гласувайте за статията

Деси Цонева така и не се кротна, става все по-откачена!

Щерката на Митко Цонев – Деси Цонева е на път да се превърне в законна съпруга на приятеля си Георги Джамов. Сватбата им е планирана за лятото, след като брюнетката се съобрази с желанието на майка си Мариана и отложи венчавката заради паметта на баща си.

Макар скоро да се превърне в омъжена дама обаче, Деси Цонева пет пари не дава и заряза Джамов сам у дома, за да скъса синджира в столична кръчма. Тя присъства на откриването на ново заведение в битов стил в квартал „Люлин“. Където така се разпищоли, че събра очите на клиентите.

Деси Цонева

Деси Цонева скъса синджира и събра очите на клиентите в новата кръчма

Вярвате или не, но в ресторанта Деси Цонева стана първа дружка със Сашка Васева. Певицата също бе специален гост на откриването и направи първия поздрав със своя известна песен. След това не й трябваше много време, за да накара Деси Цонева да стане и да се развихри на дансинга.

Облечена в черна рокличка, щерката на Митко Цонев опули присъстващите като обърна няколко чашки ракия почти на екс и превзе дансинга.

„Хич не й пукаше кой я гледа. Деската си денсеше съвсем сама, а след още няколко ракийки, двете със Сашка Васева се скъсаха от прегръдки. Още малко и щяхме да си помислим нещо за тази тяхна близост“, смеят се и шеговито подмятат очевидци на симпатията между двете дами.

Двете със Сашка Васева си станаха първи дружки на пет ракии

Вярна на обещанието си, че повече няма да бъде предишната Сашка Васева, чалга певицата дойде в стилен тоалет без типичното си деколте. Гримът й беше обран, а прическата стилна. Абе, дама и половина, похвалиха я клиентите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Разпищоли се: Виж къде Деси Цонева скъса синджира и с кого! (още подробности + снимки)”

  1. 345

    ян. 30. 2017

    Тази разпищолена разпоретина спиране няма За мен тя е една простакеса от класа ,,добре че умря баща и та да се види какво наследство е оставил Срам за родата .

Добавете коментар